Barbecue op gas, hout en kolen
Als we aan buiten koken denken, dan denken we vaak aan barbecuën. Een lekker stuk vlees, een mooie visfilet of allemaal soorten groenten grillen boven hete kolen. Maar zelfs het concept barbecuën is al lang niet alleen maar beperkt tot vlees, vis en groenten boven hete kolen. Niet alleen zijn de gerechten uitgebreid tot desserts, paellas en andere zaken allemaal gemaakt op de barbecue, ook de hittebron is veranderd.
Waar vroeger de barbecue op hout brandde, veranderde dat later in de meer efficiënte houtskolen. Nu zien we steeds meer barbecues op gas en soms zelfs elektriciteit. Welk type barbecue is uw favoriet?
Elk type heeft zijn voor- en nadelen. Een barbecue op hout of houtskolen heeft tijd nodig om op temperatuur te komen maar brandt daarna wel lang. Een barbecue op gas heeft een gasfles nodig maar is wel snel warm. Een barbecue op elektriciteit heeft een elektrische aansluiting nodig.
Heeft u vragen over welke barbecue het beste bij u past? Neem dan contact op met onze klantenservice.
Alle producten