Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

U bevind zich hier: MerkenE - GFocoFoco klantfoto's

Foco klantenfoto's

Op deze pagina vindt u foto's van verschillende Foco bioethanol haarden. Deze foto's hebben wij allemaal toegestuurd gekregen van onze klanten.

Bekijk de foto's en raak geïnspireerd voor uw eigen ethanolhaard project.

Foco Room Divider 800
Foco Room Divider 800 Side
Foco Room Divider 800 Front
Foco Room Divider 800 View
Foco Room Divider 800 Close up
Foco Room Divider I-Wood
Foco Room Divider Wood Panels
Foco Room Divider Medium
Foco Two Slim 1200
Foco Two Customized
Foco Two Tall

Een overzicht van onze milieuvriendelijke Foco bio-ethanol haarden

Foco One

1-zijdige haard voor in de muur te plaatsen. Er zijn haarden in verschillende afmetingen te vinden, waaronder sommige voor extra dunne muren. Deze haarden zijn perfect als u op zoek bent naar een haard waar men van één kant zicht heeft op de vlammen.

Foco Two

Geniet van de vlammen vanuit twee verschillende ruimtes. Deze inbouw tunnelhaard heeft zicht op de vlammen vanuit twee tegenovergestelde hoeken. Dit model is beschikbaar in dunnere versies.

Foco Three

3-zijdige bio-ethanol haard waarbij de vlammen vanuit zowel de linker-, rechter- en voorkant zichtbaar zijn. Deze inbouwhaard is perfect voor in een oude schoorsteen, of andere muur die een beetje uitsteekt.

Foco Four

Deze haard bestaat uit een bodemplaat met een brander, en een topplaat om de muur te beschermen. Alle zijkanten zijn hierdoor open, waardoor u maximaal zicht heeft op de vlammen.

Foco Room Divider

Een 3-zijdige scheidingswand bio-ethanol haard voor inbouw in de muur, zodat de vlammen vanuit 3 kanten zichtbaar zijn. We zien dit model vaak ingebouwd tussen de woonkamer en keuken.

Foco Corner

Dit model is ontworpen voor inbouw in een hoek. De vlammen zijn zichtbaar vanaf de voorkant en een zijkant - u heeft de keuze tussen de linker en rechter zijkant.

Foco Free

Dit model bestaat enkel uit een bodemplaat met brander. De Foco Free is ontworpen als een volledig open haard, waarbij u vanuit iedere mogelijke hoek maximaal zicht heeft op de vlammen.

Op maat gemaakt

Al onze Foco bio-ethanol haarden kunnen op maat gemaakt worden. De op maat gemaakte modellen hebben echter wel een levertijd van 5-6 weken. Bij sommige van de modellen is het ook mogelijk om ervoor te kiezen om een volledig glaspaneel te hebben aan een van de zijkanten, u moet er echter wel rekening mee houden dat bio-ethanol zuurstof nodig heeft om te branden. Wij raden aan om er altijd voor te zorgen dat er genoeg lucht circuleert binnen de haard.

Bewonder de klantenfoto's, en neem contact met ons op als u vragen heeft.