Gratis verzending vanaf € 50,00

Prijs wedstrijd

4,8 uit 5,0

Pricerunner-aankoopgarantie

Veilige betaling

Het is volledig veilig te betalen bij Bioethanol-haard.be aangezien de betaling doorgaat via een gecodeerde connectie met AltaPay, dit is een goedgekeurde en gecertificeerde betalingsprovider.

Bioethanol-haard.be heeft ook extra veiligheidsmaatregelen voor kaartbetalingen ingevoerd om de veiligheid nog extra te verhogen. Wij hebben 3D secure ingevoerd, dit wordt ook gekenmerkt als Verified by Visa en MasterCard Secure Code. Het is een nieuwe gemeenschappelijke veiligheidsstandaard voor online betaalkaarten, die door de kaartbedrijven Visa en Mastercard is gelanceerd.


Hoe met kaart betalen

Wanneer u uw bestelling online bij Bioethanol-haard.be via kaartbetaling moet betalen, wordt u gevraagd in te voeren

  • Kaartnummer (16 cijfers)
  • Vervaldatum
  • CVV (3 cijfers)
Vervolgens wordt u gevraagd uw Verified by Visa of MasterCard Secure code in te voeren om uw aankoop goed te keuren. Als u nog niet eerder een code hebt aangemaakt, moet dit de eerste keer gebeuren.

Registratie in verband met aankopen gebeurt door u te vragen uw betaalkaart te koppelen aan een mobiel nummer. 

SSL gecertificeerd

Een van onze belangrijkste taken is om u de correcte veiligheid te bieden tijdens de betaling. Dit kan eenvoudig met behulp van een SSL-certificaat. SSL staat voor Secure Sockets Layer, maar wordt ook wel TLS (Transport Layer Security) genoemd, wat de nieuwste versie is. SSL (of TLS) is een technologie die de gegevens versleutelt die tussen server en klant worden verzonden, waardoor deze niet door derden kunnen worden gecontroleerd of gemanipuleerd. De overgrote meerderheid van de betalingsproviders, waaronder AltaPay, vereisen dat een bedrijf SSL is.


Bioethanol-haard.be is SSL-gecertificeerd.

Betalingsmethoden

Betalingsmethoden Tarief
Debetkaart 0 %
Kredietkaart 0 %
Paypal 0 %
Klarna Terms*
Bank overschrijving 0 %

*Tarieven zijn bepaald door de betalingsprovider.